0:00

Poliția Neamţ s-a mutat la colegiul „Gheorghe Cartianu”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDe astăzi, 30 iunie, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Neamţ funcționează în corpul de clădire C3, căminul internat al Colegiului Tehnic „Gheorghe Cartianu” din Piatra-Neamţ.

Mutarea este temporară, până în anul 2023, deoarece clădirea în care funcţionează instituţia a intrat în lucrări de reabilitare. Consiliul Local Piatra-Neamţ a aprobat proiectul de hotărâre prin care spaţiul de la Cartianu este dat în folosinţă gratuită inspectoratului, încă de luna trecută.

Implementarea proiectului „Reabilitarea termică pentru creşterea eficienţei energetice şi pentru modernizarea spaţiilor de lucru ale IPJ Neamţ“ începe luna aceasta. Corpul de clădire C3, este destinat cazărilor ocazionale ale elevilor, atunci când sunt organizate concursuri, olimpiade sau alte evenimente. Terenul aferent clădirii, de 2.118 mp, va fi utilizat pentru realizarea accesului pietonal la corpul de clădire şi pentru parcarea autoturismelor.

Aşadar, pentru cel puțin trei ani, cei care au de rezolvat diferite probleme la IPJ Neamţ trebuie să meargă la noul sediu de la Cartianu.

Angela Croitoru

Articolul precedentDeputat Mara Calista: „Moțiunea de cenzură a fost respinsă! Guvernul condus de prim – ministrul PNL Florin Cîțu continuă procesul de modernizare al României”
Articolul următorRoman: Incendiu de la o lumânare în balconul unui bloc