0:00

Demolare cu „cântec” în mijlocul orașului, ZCH NEWS - sursa ta de informații

La sfârșitul lunii februarie, în paginile săptămânalului ”Mesagerul de Neamț”, s-a scris despre conflictul dintre Christodoulis Nearchos și Remus Rusu. Un conflict mai vechi, care păstrează tiparul unei relații „tradiționale” dintre proprietar și chiriaș. În centrul orașului Piatra Neamț, ieri, la orele amiezii, mai mulți muncitori demolau o parte dintr-un fast-food pe motiv de hotărâre judecătorească. Remus Rusu spune că este proprietarul terenului pe care se află unul din magazinele Yannis. Acesta spune că totul a început în urmă cu 5 ani când a încheiat un contract de închiriere cu firma «grecului» de la Yannis. După primii doi ani, potrivit proprietarului terenului, chiria nu a mai fost achitată, iar datoriile s-au adunat.

„Am semnat contract cu unul din oamenii «grecului». Cu un administrator. Nici măcar nu a vrut să stea de vorbă cu mine. Am de recuperat pe chirie aproximativ 20.000 de euro. Nu mai văd eu niciun leu, dar măcar am scăpat de ei. Refuză să-mi plătească de 3 ani de zile. Măcar putea să-mi ceară o chirie mai mică, să vorbească cu mine, dar n-am avut cu cine. Mă amenința că tot el mă dă în judecată. Bine că în tot acest timp a avut bani să mai deschidă două magazine, dar ca să-mi dea banii nu a avut. Vă întreb, ce fel de om este cel care are o datorie și nu și-o achită?”, a spus Remus Rusu.

Proprietarul firmei Yannis nu a putut fi contactat în momentul în care clienții din fast-food erau deranjați de ciocanele oamenilor puși pe dezasamblat. (M. TEODOROF)

Articolul precedentPNL în opoziţie vrea linişte la CJ
Articolul următorMisiune, viziune, obiective la CJ Neamţ