În urma rezultatelor proaste la alegerile europarlamentare, președintele PNL, Crin Antonescu, împreună cu primvicele Johannis și-au anunțat demisia din funcțiile pe care dețineau în partid. În Neamț, rezultatele sunt și mai proaste, cu 5% mai mici decât media pe țară, dovadă că stategia electorală în județ nu a existat.

ursarescu 2

Întrebat cum comentează decizia șefilor, Dorinel Ursărescu președintele PNL Neamț a declarat: ”Deocamdată este doar anunțată demisia, vom vedea ce se întâmplă în ședința Biroului Permanent Național, unde probabil că dl. Crin Antonescu își va prezenta demisia, în fața BPN al PNL, pentru că este un om de cuvânt. Era de așteptat, ca urmare a rezultatelor obținute la aceste alegeri. Alegeri care s-au desfășurat într-un climat ostil, într-o propagandă agresivă a urmașilor FSN-ului pe de o parte și celor susținuți de Traian Băsescu, pe partea cealaltă”.

tapu (2)

Eugen Nazarie Țapu, senator și șeful organizației Piatra Neamț, care a obținut și ea un scor jenant față de pretenții , ambiții și investiții, a declarat ceva tot pe-acolo: ”Nu comentez nimic acum, trebuie să ajung la București pentru a vedea ce se întâmplă”. Despre demisii de onoare locale nu s-a amintit nimic, cu atât mai mult cu cât nu mai există scuza obișnuită numită Gheorghe Ștefan, care a obținut cu PMP doar puțin peste 3.000 de voturi în Piatra Neamț. (V. BĂLĂNESCU)

Articolul precedentEuroparlamentare 2014 Târgu Neamţ: Mulţumiţii şi dezamăgiţii
Articolul următorE clar!

3 COMENTARII

  1. la piatra-neamț si la roman au fost slabe rezultatele si la PSD iar sifii de cartiere cer domnului ARSENE demiterea tuturor vinovaților care n-au atins pragul de peste45% care asigura linistea in TOAMNA

  2. Toti acesti politicieni au averi colosale si chiar ii doare-n cot de rezultate. Nu mai are lumea incredere in minciunile lor. Politica se face numai pentru propria bunastare a practicantilor ! Ia vedeti ce averi au Ursarescu , Gh, Stefan, Tapu Eugen, Multeanu Ion, etc.

Comments are closed.