0:00

Un ranger al Parcului Național Ceahlău a decedat subit, în timp ce se afla în sala de mese a Schitului Stănile. Bărbatului i s-a făcut rău, a mers singur până în bucătărie și în scurt timp a decedat. S-a întâmplat în zi cu ghinion, pe 13 noiembrie 2022, în jurul orei 12:30, moment în care starețul așezării monahale a cerut ajutor prin numărul unic de urgență 112.

Au intervenit oamenii legii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz, dar și Ambulanța Neamț, însă cadrele medicale nu au mai putut face decât să constate decesul bărbatului de 58 de ani, din Bicazu Ardelean. Se pare că a suferit un infarct.

Deces subit la Schitul Stănile, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările pentru ucidere din culpă, dar au fost anunțați și inspectorii de muncă, deoarece victima era în timpul serviciului. (G.S.)

Articolul precedentPietrean rănit într-un accident cu barca pe Dunăre
Articolul următorUn an cu bilanț horror: 100 de accidente grave cu 44 de morți
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.