Pietrean rănit într-un accident cu barca pe Dunăre, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi bărbaţi din Piatra-Neamţ, care se aflau la pescuit, pe braţul Sulina al Dunării, în satul Crişan, au fost implicaţi într-un accident după ce barca în care se aflau s-a izbit într-un mal de piatră. S-a întâmplat în această dimineaţă, 14 noiembrie.

Unul dintre cei doi a suferit un traumatism cranian, primind îngrijiri la faţa locului şi fiind preluat de un echipaj medical naval pentru a fi transportat la o unitate medicală.

„Trei subofițeri din cadrul Pichetului de Pompieri Crișan, intervin în aceasta dimineață cu o ambarcațiune IB 5 la un accident naval petrecut pe Brațul Sulina, în zona milei 17, în urma căruia o persoană a fost rănită.

La momentul ajungerii echipajului de pompieri cele două persoane se aflau pe malul brațului Sulina iar una din acestea prezenta leziuni la nivelul cutiei craniene.

Pietrean rănit într-un accident cu barca pe Dunăre, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPompierii tulceni îi acordă asistență medicală de urgență, au asigurat ambarcațiunea în care aceștia se aflau și urmează ca persoana rănită să fie predată unui echipaj medical naval” a transmis ISU Tulcea.

Autorităţile navale efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

Barca era înmatriculată la Bicaz, iar cei doi bărbaţi sunt din municipiul Piatra-Neamț, potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Căpităniei Sulina.

A.C.

Foto: ISU Delta Tulcea

Articolul precedentLocuință făcută scrum în prag de iarnă la Păstrăveni
Articolul următorDeces subit la Schitul Stănile
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.