barul fantoma

La mai puțin de o săptămână, după ce ziarul „Ceahlăul”, marcă înregistrată, a scris despre un bar din Piatra Neamț, care s-a extins pe trotuar, apar și primele sesizări. Atunci, de la primărie ni se spunea că, după indiciile legate de locație, barul nu poate fi găsit. Acum, după aceleași date și repere, barul a fost găsit. Surpriza?

„Au acord de funcționare doar pentru ceea ce este înăuntru, dar nu au autorizație pentru mesele și scaunele pe care le-au scos pe trotuar. Nimeni din acea zonă, care ar face acest lucru, nu ar avea autorizație pentru așa ceva. Firma se cheamă  «Yannis Meal», punct de lucru «Bistro Select» și se pare că este a unui grec”, a spus Vlad Tudor, purtătorul de cuvânt al Primăriei Piatra Neamț.

În consecință, potrivit constatătilor făcute de purtătorul de cuvânt, așteptăm să vedem dacă se sesizează cineva din Corpul de Control al Primăriei sau dacă noul șef al Poliției Locale se va împiedica de scaunele aflate în aer liber, așa cum ni s-a spus, fără autorizație. (M.T.)