tarata cadouri

Pentru 200 de copii de la Școala „Alexandru Roșca” și de la centrul „Sancta Maria” din Piatra Neamț Moș Nicolae a sosit încă de joi dimineața. Președintele CJ Neamț, Culiță Tărâță a mers personal la cele două instituții cu dulciuri, fructe și jucării. Cu mic cu mare, copiii l-au primit pe președinte cu cântece specifice sărbătorilor de iarnă și mai mult decât atât, i-au cântat din toată inima la mulți mulți ani pentru ziua de naștere pe care o aniversează vineri, 6 decembrie. ”Este o zi importantă și am găsit de cuviință să fiu aici alături de voi, în această familie mare. Sunt cu inima alături de voi și am datoria sfântă să fiu alături de voi ca un părinte. Sunt emoționat în fața atâtor copii. Sunt sigur că moșul va mai veni și cu alte daruri, dar eu am dorit să vin înainte și sper ca aici în această școală să vă simțiți ca acasă pentru că eu așa mă simt și am datoria morală, noi toți avem datoria să vă asigurăm condiții dintre cele mai bune. Responsabilitatea noastră este foarte mare, iar noi trebuie să fim alături de acești copii pentru a-și putea depăși necazul și trebuie să facem toate eforturile pentru a-i aduce printre noi, în rândurile societății. Trebuie să fim alături de ei toată viața, este dat de Dumnezeu să ne iubim aproapele. Acești copii au nevoie de căldura noastră sufletească”, a spus președintele Culiță Tărâță tuturor copiilor și personalului prezent în sala de festivități a Centrului pentru Educație Incluzivă „Alexandru Roșca” din Piatra Neamț. (I.C.)

1 COMENTARIU

  1. Am inteles noi ca tov tarita a vrut sa faca un gest propagandistic, si chiar l-a facut-!, dar n-am inteles ce cauta cu el tov secretar cu probleme organizatorice al defunctului com.jud. de partid pcr,, mihai hanganu!
    Se adeveresc, si in cazul acesta, vorbele lui Luca Pitu:” Pleaca-i nostri vin ai nostri, dizidentii mor ca prostii”!
    Nu s-a schimbat nimic in Romania, tot fostii comunisti si securisti conduc ( a se vedea cine sint cei mai latrai consilieri judeteni; amploiatii puscasu, d.v. constantin. r. tudorel, iacoban, c.sandu…).

Comments are closed.