pietricica turism

Patru perechi de dansatori de la Ray’s Dance din Piatra Neamț au fost selectate în lotul național de dans sportiv, asta după rezultatele de excepție obținute la Campionatul Național de Dans Sportiv și Campionatul Național de 10 Dansuri și Tineret 21-Standard și Latino.

Cele patru perechi selectate la lotul național sunt: Darius Toma și Alessandra Maria Dediu, Alexandru Sabin și Iasmina Roibu, Codrin Andrei Răspopa și Andreea Alesia Pascău, Ștefan Cristian Sturzu și Delia Elena Țapuc.

Pregătirea lotului national de dans sportiv al României ce se va face la Reghin, scopul fiind participarea la concursurile ce fac parte din calendarul competițional aprobat de Federația Națională de Dans Sportiv și Federația Internațională de Dans Sportiv, în special  pentru participarea la Campionatul Germaniei – GERMAN OPEN ce se va desfășura în perioada august 2019 în Stuttgard-Germania.

Internațional German Open Championship 2019 Stuttgart este considerat cel mare și cel mai puternic concurs internațional de dans sportiv, la care vor participa aproximativ 5000 de perechi din toată lumea și, la care, vor participa și cele patru perechi din Târgu Neamț.

(C.T.S.)