Dan Barna vine în Moldova să se întâlnească sâmbătă cu nemțenii la Roman și Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSâmbăta, 19 septembrie 2020,  Dan Barna, copreședintele Alianței USR PLUS vine sa stea de vorbă cu cetățenii și candidații USR PLUS din Județul Neamț.

Dan Barna vă așteaptă în Parcul Municipal din Roman începând cu ora 15.00 pentru conferința de presă și discuții cu candidații USR PLUS și începând cu ora 18.00 o să fie prezent la întâlnirea cu cetățenii din Piatra Neamț, în Parcul Central.

Florin Zaharia, candidatul Alianței USR PLUS la președinția Consiliului Județean Neamț, declară: „Sunt foarte bucuros că Dan Barna vine la Neamț să ne susțină, iar sprijinul și încrederea pe care le-am primit de la colegi din toată țara arată că merită să ne luptăm pentru un Neamț european. E și un semn că suntem o echipă de candidați buni, care au convins și care vor găsi uși deschise, pentru problemele Neamțului, peste tot și după ce vor fi aleși“.

Deputatul Iulian Bulai, președintele Filialei Neamț a USR, spune: „Pentru noi, Alianța USR PLUS, Moldova și județul Neamț, în special, sunt o prioritate. Neamțul merită o administrație cinstită și competentă, cu idei noi și gata să investească în oameni și-n nevoile lor. La europarlamentare, nemțenii au arătat că-și pun speranțele în USR PLUS, iar USR PLUS răspunde acestor speranțe. Prezența lui Dan Barna e un vot de încredere și un angajament pentru viitor, în numele și pentru Neamț și Moldova. Și sunt convins că va fi urmat de votul nemțenilor“.

Vă așteptăm alături de noi!

Articolul precedentUn șofer și-a văzut de drum după ce a accidentat o fată
Articolul următorFemeie aflată pe trotuar, accidentată de un șofer foarte beat
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.