0:00

Înainte de ședința Consiliului Local Piatra Neamț în care se va propune participarea la licitația pentru achiziționarea clădirii care adăpostește punctul de plecare al telegondolei, Andrei Carabelea, primarul municipiului Piatra Neamț, a ”devoalat” o parte din strategia care ar urma după ce societatea Perla Invest ar ieși din insolvență.

Planul este ca imediat ce societatea ar reveni în zona de decizie a municipalității să fie compensate datoriile către Primărie cu activele societății. În felul acesta Perla Invest va fi ”eliberată” de cea mai mare parte a activelor, care vor ajunge în patrimoniul primăriei, de unde au plecat în timp. Evident că ținta principală o reprezintă Baza Hipică.

Scenariul celălalt, în care societatea intră în faliment, ar însemna, spune primarul costuri suplimentare pentru oraș: „Dacă nu va fi aşa, numai conservarea va costa 1,5 milioane de lei, plus paza. În loc să generăm venituri, noi plătim la nesfârșit pentru o societate bibelou„, a declarat Andrei Carabelea.

Angela Croitoru

Articolul precedentCreșterea prețurilor la serviciile ADI Aqua Neamț supusă la vot în Consiliul Local Piatra Neamț
Articolul următorUn tată acuzat că și-a transformat în sclavi cei cinci copii minori
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.