Un proiect pe ordinea de zi a Consiliului Local Piatra Neamț prevede modificarea tarifelor pentru serviciile conexe furnizate de ADI Aqua Neamț. Pentru a se realiza acest obiectiv, consilierii locali ar trebui să aprobe acordarea unui mandat special pentru consilierul Adrian Gabriel Jucan, reprezentantul care ar urma să voteze în cadrul Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Aqua Neamț”.

Documentul vizează scumpirea tarifelor pentru mai multe servicii pe care Apa Serv le furnizează, de la vidanjare și curățare a canalelor, la eliberarea de avize tehnice și efectuarea de lucrări și deplasări.

Majorările de prețuri sunt motivate în cadrul proiectului prin: creșterea prețurilor la achiziția materiilor prime, cu combustibilul, cu energia electrică și cu munca vie prin majorarea salariului minim pe economie.

O parte dintre tarifele la serviciile care afectează cel mai mult populația puteți citi mai jos.

Creșterea prețurilor la serviciile ADI Aqua Neamț supusă la vot în Consiliul Local Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații Creșterea prețurilor la serviciile ADI Aqua Neamț supusă la vot în Consiliul Local Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații Creșterea prețurilor la serviciile ADI Aqua Neamț supusă la vot în Consiliul Local Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații Creșterea prețurilor la serviciile ADI Aqua Neamț supusă la vot în Consiliul Local Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Cei interesați de toate modificările de tarife propuse, pot citi proiectul de hotărâre integral mai jos.

PROIECT NR.21

Z.C.

Articolul precedentTârgu Neamț: Restrângerea activității la Centrul de Prelucrare a Lemnului
Articolul următorDacă se salvează de la insolvenţă, Perla Invest rămâne fără patrimoniu
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.