motca ionut andreiPoliţia Botoşani apelează la sprijinul cetăţenilor pentru a găsi un copil de 14 ani dispărut de la sfârşitul lunii trecute. MOŢCA IONUŢ ANDREI s-a născut la 06.08.2001, în municipiul Braşov, judeţul Braşov, fiind actualmente domiciliat în satul Puţureni, comuna Coţuşca, judeţul Botoşani.

“La data de 30.09.2015, în jurul orei 15.00, minorul a plecat de la domiciliul străbunicii sale, din satul Cerchejeni, comuna Blândeşti, urmând să ajungă la alte rude în satul Blândeşti, însă de atunci nu a mai ajuns la destinaţie şi nici nu a mai revenit la locuinţa străbunicii sale”, se precizează în comunicatul de presă al Poliţiei Botoşani.

Semnalmente: înălţime – 1,60 m, greutate – 45 kg, păr blond, tuns scurt, ochi albaştri.

Îmbrăcămintea la data dispariţiei: blugi albaştri; hanorac cu glugă, fără fermoar, de culoare albastră cu roşu, glugă de culoare gri; şlapi de gumă de culoare gri.

“DACĂ AŢI VĂZUT ACEST MINOR SAU CUNOAŞTEŢI DATE DESPRE EL, ANUNŢAŢI DE URGENŢĂ CEA MAI APROPIATĂ UNITATE DE POLIŢIE SAU APELAŢI NUMĂRUL GRATUIT 112!”, solicită poliţiştii din Botoşani. (ZCH NEWS)

Articolul precedentPoliţia combate furturile din maşini cu sloganuri: HOŢII AU NEVOIE DE AJUTORUL TĂU!
Articolul următorA vrut să înregistreze marca “Sf. Cv. Parascheva”! Mitropolia i-a sărit în cap!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.