Un nou cuplaj voleibalistic este programat sâmbătă, 4 februarie, în Sala Polivalentă de la Calea Romanului.

Fetele de la Unic (locul VI, 20 de puncte), învingătoare în ultimele două partide, întâlnesc, de la ora 14:00, nou-promovata SCM Pitești (locul X, 14 puncte), una dintre rivalele pietrencelor în lupta pentru ocuparea locului al șaselea în clasament. Partida se anunță mai grea decât în tur, deoarece echipa argeșeană s-a mai întărit cu două jucătoare în perioada de întrerupere a campionatului: Florina Chirilov și Adina Stanciu, două voleibaliste care în trecut au evoluat și la Unic Piatra Neamț. Antrenoarea gazdelor, Mihaela Voivod, este însă încrezătoare în posibilitățile de victorie ale elevelor sale care vizează al treilea succes la rând.

„SCM Pitești a mai crescut în valoare prin venirea celor două cunoștințe mai vechi ale noastre. La oaspete mai evoluează și Gavrilescu și Zanfir însă vom face totul să câștigăm. Fetele noastre sunt într-o bună dispoziție de joc și vreau să câștigăm în trei seturi și nu în patru cum am făcut în tur”.

După meciul fetelor, se vor întâlni echipele masculine VCM-LPS Piatra Neamț (două puncte) și CS ”U” Cluj (zece puncte), adică ocupantele ultimelor două locuri în clasament. Ar fi o bună ocazie pentru ca formația gazdă să obțină primul succes în actualul sezon.

„Așteptăm ca echipa să-și revină și să-și facă treaba. Băieții ne tot amenință că o să câștige și ei un meci și nu-l mai câștigă”, a spus Constantin Niță, directorul executiv al pietrenilor. În tur, ardelenii s-au impus cu 3-0 (21, 13, 23). (Ana MOISE)

Articolul precedentGripa aviară face necazuri în Bacău, Iaşi şi Neamţ
Articolul următorCSM Roman pregăteşte marile dueluri cu HC Zalău, Corona și Dunărea Brăila
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.