CSM Roman pregăteşte marile dueluri cu HC Zalău, Corona și Dunărea Brăila, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiHandbalistele de la CSM Roman dispută, abia pe 14 februarie, următorul meci în campionat. Atunci ele se vor deplasa la nou-promovata Danubius Galați, pe care în tur au învins-o cu 32-16. Până la acel joc, pentru elevele lui Gheorghe Covaciu urmează antrenamente specifice în Sala Sporturilor din localitate.

„Ne vom pregăti temeinic. Oricum după partida de la Galați, pe care trebuie să o câștigăm neapărat, o să ne aștepte o serie de meciuri de foc: cu HC Zalău și Corona Brașov acasă și cu Dunărea Brăila în deplasare. Sperăm să ieșim cu fața curată pentru că sunt echipe cu care ne duelăm pentru primele 5 locuri”, a spus antrenorul prim divizionarei CSM Roman, fostul internațional Gheorghe Covaciu, care s-a declarat destul de afectat de eșecul cu CSM București, campioana Europei.

CSM Roman pregăteşte marile dueluri cu HC Zalău, Corona și Dunărea Brăila, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Au fost 6 minute nefaste în repriza a doua și atunci s-a făcut diferența. Vreau să le felicit pe fete pentru determinarea pe care au arătat-o. Cu mai multă atenție puteam să facem un rezultat surpriză„.

Înfrângerea cu formația din Capitală a venit după o serie de 6 victorii consecutive ale echipei romașcane. Irina Glibko este în continuare cea mai bună marcatoare a formației din orașul de la malul Moldovei. Ea ocupă în topul marcatoarelor Ligii Naționale locul al patrulea cu 88 de goluri marcate în 13 partide.

„Irina are prestații convingătoare. Sper să marcheze și mai multe goluri până la finalul campionatului„, a mai completat Gheorghe Covaciu. (A. MOISE; FOTO: D. AILINCĂI, Facebook)

Articolul precedentAZI Cuplaj voleibalistic la Polivalenta Piatra Neamţ
Articolul următor5 traficanţi de persoane reţinuţi de procurorii DIICOT
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.