reclama autocenter

Sâmbătă, 8 februarie, Romanul găzduiește cea de-a doua ediție a Cupei de tenis de masă, organizată de Why Not și Primărie. Competiția va avea loc la Sala de Sport a Colegiului Tehnic “Miron Costin”, de pe strada Ștefan cel Mare nr. 268, cu începere de la ora 10.

Premiile, locurile I-III, variază între 25 și 100 de euro, atât pentru amatori, cât și pentru sistemul Open, ultima zi de înscrieri fiind vineri, 7 februarie, cu posibilitatea înscrierii și în ziua concursului, dar doar în limita locurilor disponibile. Concursul de Open va începe la aceeași ora cu cel de Amatori.

“În cazul în care numărul de participanți excede posibilitățile organizatorice de a susține simultan ambele concursuri vom decala spre prânz ora de începere a Openului. Acest lucru va fi anunțat din timp, pentru ca fiecare să-și poată face planificarea. Dorim să facem în așa fel ca amatorii să nu aibă pauză de 2-3 ore între superioare și inferioare, acesta fiind singurul motiv pentru care nu anunțăm înca ora de începere a concursului Open. La ambele concursuri se vor juca grupe inferioare și superioare, plus eliminatorii, toate meciurile fiind 3 din 5. Așezarea în grupele inferioare se va face după clasament, grupe superioare aleatorii, iar eliminatoriile în urma tragerii la sorți”, a precizat Eduard Pețenchi, organizatorul evenimentului.

Cei interesați se pot înscrie pe site-ul amatur.ro, taxa de participare fiind de 25 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii. (C.M.)

Articolul precedentMărțișoare doar cu autorizație
Articolul următorGuvernul „mituieşte” românii nevoiaşi cu jumătate din rate