reclama autocenter

martisoare

Vânzătorii de mărțișoare, flori de primăvară și felicitări vor putea să-și expună marfa doar în anumite zone din Piatra Neamț și nu înainte de a avea o autorizație eliberată de Primărie. Taxa de autorizare costă 20 de lei pentru fiecare comerciant, la această sumă adăugându-se 14,62 de lei pe zi, pe metrul pătrat sau 11,70 de lei pe zi pe metrul pătrat în funcție de zona unde comercianții aleg să vândă mărțișoarele.

Astfel, Primăria Piatra Neamț va autoriza vânzătorii de simboluri ale primăverii să-și expună marfa spre vânzare în Piața centrală, la Forum Center Mall, în zona Muzeului de Istorie, pe bulevardul Traian, zona Complex Pietricica, în fața magazinului Unic – aceastea fiind considerate zone de tip A.

Restul zonelor din oraș unde se pot vinde mărțișoare sunt de tip B: piețele Dărmănești, Mărăței și Bistriței, str. Aleea Ulmilor, Orion, bd. Traian – zona Spitalul Județean, complex Pietricica. Comercianții care își scot autorizații pentru vânzarea de mărțișoare vor avea voie să își desfășoare activitatea în perioada 25 februarie – 10 martie. Potrivit legii, comercianții care vând mărțișoare în alte locuri decât cele autorizate, riscă amenzi între 1.000 și 1.500 de lei. (I.C.)

Articolul precedentPiatra-Neamţ: Proiecte în funcție de buget
Articolul următorCupa Why Not, la tenis de masă