Stadionul Municipal Ceahlaul_resizePartida dintre SC Bacău şi ASA Târgu Mureş, din optimile Cupei României la fotbal, se va juca la Piatra Neamţ, întrucât ea va fi televizată, iar stadionul „Aerostar” nu îndeplineşte condiţiile cerute de posturile TV care au negociat preluarea pachetului de jocuri din această fază a competiţiei, au anunţat oficialii FRF.

Gheorghe Poenaru, directorul tehnic al echipei băcăuane, şi-a exprimat regretul pentru această programare, deoarece, crede că formaţia antrenată de Cristi Popovici nu va fi susţinută de publicul băcăuan, aşa cum a fost încurajată în 16-imi, când SC Bacău a eliminat-o pe Universitatea Craiova după prelungiri şi executarea loviturilor de la 11 metri.

„Dacă la meciul cu Craiova au fost peste o mie de spectatori, la cel cu ASA Târgu Mureş, vicecampioana României, nu cred că vor mai veni aşa mulţi să ne susţină, la Piatra Neamţ”, a spus Poenaru.

În schimb, pietrenii se pot întâlni cu o serie de jucători, ce în trecut au evoluat la Ceahlăul, iar în prezent joacă la SC Bacău, cum ar fi portarul Miron, sau atacantul Pavel, ori la Universitatea Craiova, dacă ne referim la fundaşul Dumitraş.

Meciurile din cadrul optimilor de finală ale Cupei României vor avea loc în perioada 27-29 octombrie, cu începere de la ora 14.30, cu excepţia celor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit de Comitetul de Urgenţă al FRF.

Programul complet al optimilor este următorul: Viitorul II Constanţa – CFR Cluj; FC Braşov – Astra Giurgiu; SC Bacău – ASA Târgu Mureş; FCM Baia Mare – Steaua; ACS Poli Timişoara – Petrolul; Concordia – CSMS Iaşi; Viitorul Constanţa – FC Botoşani; Pandurii – Dinamo. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentVicepreşedinta Judecătoriei Piatra-Neamţ a demisionat
Articolul următorSpectrul incertitudinii asupra Pieței Centrale
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.