csms-iasi-cfr-cluj-2015Federația Română de Fotbal (FRF) a stabilit, joi, 17 noiembrie, programul meciurilor din optimile de finală ale Cupei României. Singura reprezentantă a Regiunii de Nord-Est, echipa de Liga I CSM Poli Iași va juca cu CFR Cluj, în deplasare. Programul optimilor de finală cuprinde și meciurile: Gaz Metan Mediaș – Dinamo, FC Voluntari – ASA Târgu Mureș, Luceafărul Oradea – Astra Giurgiu, CS Mioveni – Steaua București, Dacia Unirea Brăila – CSU Craiova, CS Afumați – ACS Poli Timișoara şi Pandurii Tg Jiu – FC Viitorul.

„Partidele se dispută, în zilele de 13, 14 şi 15 decembrie, cu începere de la ora 13:30, în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. O exceptie o constituie jocurile televizate, programul acestora urmând a fi stabilit de Comitetul de Urgență al FRF”, se precizează pe portalul FRF.

Federaţia mai ţine să precizeze, întrucât a fost o modă în faza 16-imilor, că „pentru instalațiile mobile de nocturnă este obligatorie depunerea la FRF cu 10 zile înainte de disputarea jocului a certificatului instalației de nocturnă emis de constructor, prin care să se ateste conformitatea instalaţiei cu prevederile art. 40.10 din ROAF, precum și dovada instalării acesteia”.

Programul Cupei României continuă anul viitor: 9 martie 2017 – sferturi de finală, 26 aprilie 2017 – semifinale (tur), 17 mai 2017 – semifinale (retur) şi 27 mai 2017 – finala. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentTarif ”unic” pentru abonamentele elevilor navetiști
Articolul următorUn bărbat s-a aruncat în Bistrița, pompierii îl caută cu două bărci FOTO
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.