CSM Ceahlăul Piatra Neamţ (L3) se va confrunta cu Aerostar Bacău (L2) în etapa a treia a Cupei României, ediţia 2018-2019.

Meciurile din această fază se desfăşoară, după cum anunţă Federaţia Română de Fotbal (FRF), marţi, 28 august şi miercuri, 29 august, cu începere de la ora 17:30.

Sper să facem un joc, care să ne permită calificarea în etapa următoare a Cupei României. Este clar că Aerostar Bacău are prima șansă, dar noi nu avem nimic de pierdut, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenorul principal al echipei pietrene.

*****************************************************

„Nu ştiam! Am aflat acum de la dv. Venim cu multă plăcere la Piatra Neamţ. Nu ştim mare lucru despre adversar, aşteptăm să vedem primul meci de campionat. Cunoaştem totuşi cam jumătate dintre jucătorii echipei din Piatra Neamţ. E o formaţie tânără, de perspectivă. În plus, ştiţi cum e în Cupa României: buturuga mică răstoarnă carul mare!”, a precizat Valerian Voicu, vicepreşedintele clubului Aerostar Bacău.

Alte partide interesante între formaţii din Regiunea Nord-Est ar fi Bucovina Rădăuţi-Foresta Suceava şi Viitorul Liteni-Ştiinţa Miroslava.

Aerostar-Dinamo 0-1, în octombrie 2017, la Piatra Neamţ

Aerostar Bacău a mai evoluat în Cupa României la Piatra Neamţ şi în ediţia trecută. Pe 26 octombrie 2017, în nocturnă, a fost Aerostar Bacău-Dinamo Bucureşti 0-1 (0-0). Acum însă miza va fi cu totul şi cu totul alta! (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Aerostar Bacău)

Articolul precedentCapătul străzii Aleea Ulmilor din Piatra Neamț a fost reconfigurat
Articolul următorDirectori noi la Liceul de Arte și la Seminarul de la Vânători
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.