Partida Aerostar Bacău-Dinamo Bucureşti, din cadrul 16-imilor Cupei României, are loc joi seară, 26 octombrie, de la ora 21:00, pe stadionul „Ceahlăul” din Piatra Neamţ. Cu acest prilej, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Neamţ pune la dispoziţia spectatorilor un set de recomandări. Informaţia cea mai importantă este aceea că accesul în stadion se poate face cu două ore înainte de partidă.

„Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19:00, iar pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în stadion, JANDARMERIA recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porților de acces. De asemenea solicităm, atât suporterilor cât și cetățenilor, să manifeste înțelegere față de măsurile ce vor fi adoptate cu acest prilej, atât în zona publică pe traseele de deplasare, cât și în apropierea și în interiorul arenei sportive, pentru ca acest joc sportiv să se desfășoare în condiții optime de siguranță.

Spectatorilor le este interzis să staționeze pe scările ce delimitează sectoarele din stadion, să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum și refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanților societății specializate de protecție și pază sau al forțelor de ordine.

De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență.

Să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică, să acorde o atenție deosebită bunurilor și obiectelor personale și să solicite imediat intervenția forțelor de ordine, atunci când situația o impune. Au obligația de a prezenta, la solicitarea forțelor de ordine sau a personalului de ordine și siguranță, materialele de publicitate vizuală aflate asupra lor.

Comercializarea băuturilor alcoolice în zona stadionului este interzisă. Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la acest joc sportiv.

Este interzisă amenințarea cu acte de violență de orice fel, ascunderea feței cu articole de îmbrăcăminte sau alte accesorii precum și refuzul de a părăsi imediat arena sportivă, dacă măsura evacuării a fost dispusă de către personalul de ordine și siguranță.

Atunci când se constată că în urma producerii unor acte de violență este pusă în pericol viața sau integritatea corporală a spectatorilor, a sportivilor, a oficialilor, a personalului de ordine și siguranță sau a celorlalți participanți, efectivele de jandarmi vor interveni pentru restabilirea ordinii publice și pentru înlăturarea efectelor unor astfel de acțiuni cu caracter ilegal”. (ZCH NEWS)

Articolul precedentGala „Campioni în business” – premii pentru cei mai buni antreprenori din Moldova
Articolul următorPediatria s-a mutat în primul corp reabilitat
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.