jandarmi-ctin-tomaLa un an de la dispariția plutonierului Constantin Toma, care a încetat din viață la doar 42 de ani, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Neamţ, împreună cu Asociaţia Sportivă „Petru Rareş” Club Piatra Neamţ, cu sprijinul Consiliului Judeţean Neamţ, organizează Cupa Jandarmeriei la minifotbal „Toma Constantin”.

Competiția se va desfășura, în zilele de 22 și 23 octombrie, la baza sportivă „Adridan” din Piatra Neamţ sub sloganul „SPORTUL PENTRU TOŢI”. Vor participa 12 echipe din cadrul Jandarmeriei Române.

jandarmi-minifotbal-toma”Întreaga activitate se va desfăşura în memoria jandarmului şi sportivului de performanţă Toma Constantin care, în urmă cu un an, de Ziua Armatei Române, ne-a părăsit mult prea devreme la numai 42 ani”, a declarat lt. Marius Gămănuț, purtătorul de cuvânt al IJJ Neamț. ”În semn de respect pentru familia lui Tomiţă, premierea va fi făcută de către soţia şi fetiţa acestuia, care vor veni tocmai din afara graniţelor ţării special pentru acest eveniment”. 

În dimineaţa de 25 octombrie 2015, plutonierul adjutant şef Constantin Toma, subofiţer în cadrul Detaşamentului Mobil de Jandarmi Piatra Neamţ, s-a stins din viaţă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Piatra Neamţ. El a avut o infecție generalizată, după un episod de gripă atipică, și s-a stins, practic, fulgerător. Subofiţerul lucra în Jandarmerie din anul 2007.

”Un profesionist, un om de o mare nobleţe sufletească, devotat profesiei de jandarm, dăruit pe deplin familiei şi idealurilor pe care le-a avut în viaţă, ne-a părăsit pentru totdeauna la numai 42 de ani, lăsând în urmă un gol imens, sentimente de tristeţe şi regrete eterne, o soţie şi o fetiţă de numai 3 ani”, se mai arată în comunicatul Jandarmeriei Neamț. (C.M.)

Articolul precedentCum se învață meserie la Tehnoprod FOTO
Articolul următorCSM Ceahlăul: Primele pretenţii financiare, primele plecări de jucători!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.