0:00

CSM Ceahlăul: Primele pretenţii financiare, primele plecări de jucători!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNici bine nu a început campionatul că se „subțiază” lotul la Piatra Neamț. În această săptămână premergătoare jocului cu Voința Dochia, liderul seriei a II-a a Ligii a V-a fotbalistice, CSM Ceahlăul, s-a despărțit de jucătorii Aniculăesei, Horciu și Cădere.

„Și-au exprimat dorința de a pleca de la noi, probabil au alte gânduri. Au avut și niște pretenții financiare pe care nu le putem onora. Eu consider că în momentul în care am plecat la un drum, ar fi trebuit să ne implicăm total în proiectul acesta nou, însă ei nu au mai vrut să continue”, a declarat antrenorul principal Toader Șteț.

Până acum, Cădere a marcat un singur gol pentru pietreni, în partida cu Flacăra Brusturi, iar Aniculăesei a înscris de două ori chiar în runda trecută cu Zorile Urecheni. CSM Ceahlăul va juca la Dochia, duminică, 16 octombrie, cu începere de la ora 11:00, într-un meci din cadrul etapei a VI-a. Portarul Chiruță este suspendat pentru acest joc în vreme ce Ungureanu și Chelaru au mici probleme medicale.

„Nu știu dacă va fi o victorie la scor sau nu. Consider că în fotbal orice este posibil și trebuie totdeauna să fim pregătiți. Principalul «dușman» va fi terenul de joc. Pentru cei de la Dochia va fi o motivație în plus că joacă în compania liderului”, a mai spus Toader Șteț. (Ana MOISE; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentCupa Jandarmeriei în memoria plutonierului Constantin Toma
Articolul următorNEAMŢ: Evaziune de 127.000 de lei în panificație
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.