21 Semnare documente cu orasul Stefan Voda

Ziua Diplomației Romașcane a adus semnarea documentelor “înfrățirii” cu orașul Ștefan-Vodă din Republica Moldova. Cu ocazia Zilei tineretului romașcan, elevii şi profesorii coordonatori care au obţinut rezultate meritorii la faza finală a olimpiadelor şi concursurilor naţionale şi internaţionale au fost premiați în cadrul Galei excelenţei în educaţie.

Municipalitatea a sprijinit o serie de evenimente în premieră, cum a fost Festivalul toamnei, în cadrul căruia s-au desfășurat demonstrații de artă culinară, prezentări de rețete vechi, parada somelierilor, și la care au fost prezenți invitați din Malta, Ungaria, Albania, Serbia, Turcia, Bulgaria, Israel, Grecia, Palestina, Ucraina sau Japonia.

Un alt eveniment, unic în 2013 pentru urbea mușatină, și care a încântat publicul meloman romașcan l-a constituit pe 22 aprilie spectacolul ”Pianul Călător”, susținut de pianistul Horia Mihail. Trofeul “Roman Muşat” la handbal feminin, ediţia a VI-a, care a reunit echipele HC Zalău, CSM  București și HCM Roman, a fost câştigat de echipa romașcană.

Articolul precedentUșă deschisă pentru romașcanii cu probleme
Articolul următorPrimar Laurențiu Leoreanu: Romanul este un oraș european!