tarata 2014 01

* numele premierului ”îl veți afla la desemnarea guvernului”

”UNPR e un partid disciplinat, cu oameni de cuvânt”, a anunțat Culiță Tărâță, președintele filialei Neamț a acestei formațiuni politice. Pentru a demonstra că UNPR-iștii sunt paroliști, Tărâță a reiterat angajamentul că Victor Ponta va fi candidatul alianței PSD-UNPR-PC la Președinția României și este sigur că va avea succes. ”Victor Ponta la președinția României este sigur mie-n mie, nu sută-n sută. Va fi viitorul candidat și sigur va fi și viitorul președinte al României”, a anunțat Culiță Tărâță.

Pentru a-l ajuta pe primul ministru, UNPR și-a luat angajamentul că va strânge un milion de semnături de susținere a candidaturii lui Ponta la prezidențiale. Acțiunea a demarat deja. UNPR-iștii din Neamț au primit normă minimă de 33.000 de semnături din județ și sunt siguri că nu vor avea problemei în îndeplinirea acestei sarcini. Vor aborda ”problema” pe două direcții. Una presupune colectarea de semnături prin organizațiile teritoriale, cealaltă – prin amplasarea unor corturi cu însemnele partidului, în puncte fixe din orașe și comune, la care să vină tot cetățeanul interesat să-l susțină pe Victor Ponta în cursa sa pentru prezidențiale.

Cu același prilej, liderii UNPR Neamț au ținut să-și reafirme și angajamentele asumate prin protocolul de colaborare cu PSD: ”Alianța PSD-UNPR-PC nu se duce nici la stânga, nici la dreapta, cum spun unii sau alții. UNPR este în alianță cu PSD, am semnat un protocol, este înregistrat la tribunal, mergem împreună până în 2020. (…) Politica dusă de UNPR este una stabilă, de centru stânga. Nu poate nimeni să spună că nu ne ținem promisiunile. Este absolut necesar să-ți respecți cuvântul dat”, a mai spus Culiță Tărâță. (D. OSTAHIE)

2 COMENTARII

Comments are closed.