„Cuferele” din curtea Spitalului, ZCH NEWS - sursa ta de informații

În curtea Spitalului Județean de Urgență Neamț au fost amplasate aproximativ 10  cutii din lemn, cele mai multe fiind pe drumul care duce la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului. „Cuferele”, în care a fost pus material antiderapant, au fost montate din timp pentru a preîntâmpina situațiile neplăcute din curtea SJ, care apar odată cu înghețul.

„Cutiile au fost făcute de noi și au fost montate pentru depozitarea nisipului care va fi împrăștiat în timpul înghețului. Pe ele nu s-a cheltuit mai mult de 200 de lei”, a spus dr. Ioan Lazăr, managerul SJU Neamț.

Șoferii care ajung în curtea spitalului avertizează că pe partea care duce la UPU, în perioada înghețului, întâmpină probleme, iar montarea noilor bariere de trecere ar putea încurca și mai mult șoferii.

„În rampa asta sunt mai tot timpul probleme când apare zăpada. Sunt curios cine a agândit barierele astea. Să vezi atunci dacă mai pornesc de pe loc mașinile. E zona asta înclinată care o să dea bătăi de cap”, a spus un șofer, aflat în trecere prin zonă.

(M.T.)

Articolul precedentSe dau banii pentru încălzire
Articolul următorMeniu de spital îmbogățit cu sărmăluțe și cozonac