Cu ţigările-n spinare pe malul Prutului!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCu ţigările-n spinare pe malul Prutului!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCu ţigările-n spinare pe malul Prutului!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii de frontieră din localitatea Rădăuți Prut (Botoşani) au confiscat, luni, 18 iulie, 3.000 de pachete de țigări, pe care două persoane intenționau să le introducă ilegal în România, peste râul Prut, potrivit Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.

Poliţiştii de frontieră au observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, două persoane ce se deplasau dinspre malul râului Prut către localitatea Rădăuți Prut, transportând în spate câte un colet voluminos.

Ei au efectuat somațiile legale, prin voce, moment în care persoanele au abandonat coletele și au încercat să fugă.

“Lucrătorii noștri au reținut una dintre persoane, identificată ca fiind cetățeanul român Petrică C., în vârstă de 30 de ani, domiciliat în județul Botoșani. Polițiștii de frontieră au descoperit asupra cetățeanului suma de 3.750 lei, un telefon mobil, precum şi cheile unui autoturism marca VW Golf, descoperit la aproximativ 500 de metri de locul unde a fost depistat tânărul, la marginea localității. În cele două colete s-au găsit țigări marca Ritm, de proveniență Republica Moldova, în valoare de 30.000 lei, întreaga cantitate de țigări fiind ridicată în vederea confiscării”, a declarat subcomisar Minodora Răcnea, purtător de cuvânt al STPF Botoşani.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii “infracțiunilor de trecere frauduloasă a frontierei și contrabandă, fiind anunțate și autoritățile de frontieră ale statului vecin în vederea cercetării în comun a evenimentului si identificarea tuturor persoanelor implicate”. (ZCH NEWS; FOTO: ITPF Iaşi)

Articolul precedentRestaurante din Neamţ: cărnuri amestecate, cu data de expirare incertă
Articolul următorAcuzat de proxenetism în Italia prins la Dorohoi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.