0:00

Acuzat de proxenetism în Italia prins la Dorohoi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat din Dorohoi a fost reţinut, marţi, 19 iulie, de polițiștii din Botoșani, sub acuzaţia de proxenetism, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Pe numele tânărului, în vârstă de 26 de ani, autoritățile din Italia au emis mandat european de arestare. El este acuzat de “săvârșirea infracțiunii de proxenetism, pe teritoriul Italiei, iar ulterior în Franța. Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române”, se mai precizează în comunicat.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, care a emis pe numele său ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Curții de Apel Suceava, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile judiciare din Italia. (ZCH NEWS)

Articolul precedentCu ţigările-n spinare pe malul Prutului!
Articolul următorA murit actorul Radu Beligan, un SENIOR al teatrului românesc
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.