Cu maşina în podeţ: un mort şi trei răniţi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiOboseala la volan a fost cauza a două accidente grave, petrecute în dimineaţa de 27 septembrie, în judeţul Vaslui.

Primul s-a întâmplat în comuna Tutova, unde o femeie de 36 de ani din Ghidigeni, Galaţi, a aţipit într-o curbă, iar maşina pe care o conducea a intrat în plin într-un podeţ. Conducătoarea auto a murit în urma impactului, iar pasagerii (o bătrână de 81 de ani şi doi minori de 15 şi 17 ani) au fost răniţi şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Al doilea accident s-a produs pe DN 24, în afara localității Solești, exact în aceleaşi condiţii. Victoria S. (31 de ani) din Republica Moldova, care conducea un autoturism dinspre Iaşi spre Vaslui, a adormit într-o curbă, autovehiculul a ajuns pe contrasens şi s-a ciocnit cu o maşină care venea din sens opus şi era condusă de un tânăr de 26 de ani din Ciorteşti, Iaşi. Ambii şoferi au fost răniţi în urma impactului.

Pentru a preveni astfel de accidente, Poliţia Rutieră le recomandă tuturor conducătorilor auto ca, la primele semne de oboseală, să-şi întrerupă deplasarea, să parcheze vehiculul într-un loc sigur şi să se odihnească până la refacerea completă a capacităţilor psiho-fizice necesare conducerii în siguranţă. (ZCH NEWS)

Articolul precedentDupă arestări şi percheziţii, deschidere grandioasa de an universitar!
Articolul următorUrmărire în trafic: şi-a recunoscut uşile în maşina hoţului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.