hot02Un bărbat din comuna Alexandru cel Bun a jucat, cu succes, rolul de recuperator, în seara de 26 septembrie. Numai că omul şi-a recuperat propriile uşi, pe care le-a recunoscut în maşina hoţului.

„La ora 18,42, Postul de poliție Alexandru cel Bun a fost sesizat prin Serviciul 112, de un localnic despre faptul că a prins un bărbat care i-a sustras două uși din lemn de la o casa de vacanță pe care o deține în comuna Tarcău”, a precizat subcomisarul Costel Irina, din cadrul Biroului de presă al Poliţiei Neamţ.

„Din primele cercetări a rezultat că suspectul, un bărbat de 23 ani din Piatra Neamț, s-a deplasat cu un autoturism, în timp ce se afla sub influența alcoolului, pe raza comunei Tarcău, de unde a sustras două uși din lemn de la o casă aflată în construcție, după care s-a deplasat cu acestea pe DN 15, raza localității Alexandru cel Bun, unde partea vătămată după ce și-a recunoscut ușile a pornit la urmărire și a reușit să îl blocheze in trafic”.

După ce-au aprofundat verificările, poliţiştii au stabilit că hoţul de uşi este principalul suspect într-un alt caz de furt din locuinţă, comis în luna august, în comuna Bârgăuani. Tânărul a fost reținut pentru 24 ore pe baza de ordonanță iar astăzi, 27 septembrie, urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de arestare preventivă. (C. MIRCEA)

Articolul precedentCu maşina în podeţ: un mort şi trei răniţi
Articolul următorCopil de 2 ani, dus în comă la Iaşi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.