0:00

Partidele politice trebuie să depună rapoartele de venituri și cheltuieli privind campania electorală în termen de 15 zile de la data alegerilor, până marți, 21 iunie. În cazul în care mandatarii financiari ai partidelor nu depun respectivele rapoarte în termen, conform legii, candidaţii declaraţi aleşi nu vor avea mandatele validate.
Cu mărinimie pentru politicieni: AEP lucrează și-n vacanța de Rusalii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNu din milă pentru alegătorii care s-ar trezi, poate, cu o listă întreagă de aleși anulată din lipsă de raport financiar depus la timp, ci „pentru a veni în sprijinul competitorilor electorali care nu au depus încă rapoartele”, după cum este precizat pe site-ul AEP, anagajații sunt aduși la serviciu și în această mini-vacanță de Rusalii.

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunță că va avea program de lucru și în zilele nelucrătoare de 18, 19 și 20 iunie 2016, între orele 9.00 – 13.00, atât la nivelul filialelor și birourilor județene, cât și la sediul central. „De asemenea, în ziua de marți, 21 iunie 2016, când expiră termenul de depunere a documentelor menționate, programul de lucru al AEP va fi prelungit până la ora 24.00”, informează cei de la Autoritatea Electorală Permanentă.

Andreea AMARIEI

 

Articolul precedentRusaliile cu radare şi patrule
Articolul următorBACĂU: Locuri de muncă la Primăria Moineşti
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.