primaria moinestiCampioana finalului de săptămână la locuri de muncă în instituţii bugetare în judeţul Bacău este Primăria Moineşti, care oferă nu mai puţin de 13 posturi.

Această instituţie are nevoie de 2 muncitori calificaţi pentru Formaţia Străzi, Biroul Activităţi Autofinanţate, un inspector de specialitate, un maistru şi un economist, pentru Casa de Cultură.

De asemenea, se mai organizează concurs pentru 5 muncitori calificaţi, pentru Formaţia Spaţii Verzi, Serviciul Administrarea Domeniului Public şi Privat. Data limită de depunere a dosarelor este 30 iunie, iar proba scrisă va avea loc pe 14 iulie, la ora 9:00. Data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Tot Primăria Moinești organizează concurs pentru un post de asistent medical la Compartimentul Adăpost de Noapte şi Camere pentru Situaţii de Urgenţă, 23 iunie fiind termenul limită de depunere a dosarelor, iar la 6 iulie, ora 10:00 este programată proba scrisă. Şi în acest caz, data interviului va fi comunicată ulterior.

În fine, Primăria Moinești mai are nevoie de o asistentă medicală pentru Biroul Management Sanitar şi Asistenţă Medicală Comunitară şi de un paznic la Compartimentul Administrativ, Complex de Servicii Sociale. Data limită de depunere a dosarelor este 30 iunie, iar proba scrisă se va derula pe 12 iulie, ora 13:00.

Oferte bugetare din Bacău:

Bibliotecar școlar, laborant (2 posturi) – Liceul Tehnologic Dărmăneşti

Muncitor calificat, inspector specialitate, maistru, economist (5 posturi) – Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Moinești

Muncitor calificat (5 posturi) – Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Moinești

Asistent medical – Primăria Municipiului Moinești

Asistent medical, paznic (2 posturi) – Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Moinești

Șef serviciu – Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Oneşti

Referent debutant – Primăria Comunei Motoșeni. (ZCH NEWS)