0:00

CSM Roman, încă o înfrângere acasă și continuă degringolada, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSâmbătă, 18 noiembrie, în Sala Polivalentă din Roman, s-au întâlnit, în cadrul etapei a X-a din „Liga Florilor” la handbal feminin, echipele CSM Roman și CSM Bistrița.

Continuând ”seria neagră”, echipa romașcană a pierdut și acest meci pe teren propriu: scor la pauză 9 – 13, scor final 21 – 27.

Pase greșite, ratări incredibile, din situații de ”singur cu portarul”, din lovituri de la 7 metri expediate în bară, cam acestea ar putea (la o analiză rapidă și poate superficială) cauzele acestui ultim eșec. Antrenorul Ștefan Constantin amintește (ca și la finalul altor partide pierdute) de determinarea superioară a adversarelor, de investițiile făcute la alte echipe…

Per ansamblu a fost un joc în care bistrițenele au arătat o mare dorință de a câștiga, dublată de o ambiție colectivă, iar romașcanele au jucat fără nerv, fără mobilizare. Pe lângă lipsa jucătoarei Carmen Stoleru, care se simte în jocul CSM Roman, în meciul cu Bistrița, la începutul reprizei secunde s-a accidentat și Jasna Boljevic, lipsind echipa de aportul ei.

Așteptăm reacția primarului Lucian Micu în conferința de presă de luni, dar – până atunci – consemnăm reacția unor suporteri pe Facebook:

La Roman într-o zi târzie de toamnă s-a înregistrat în Sala Polivalentă un nou eșec al „echipei romașcane” fără nici o romașcancă în teren.Bistrița ne-a învins clar la 6 goluri diferență,cred că nu a mai bătut pe nimeni așa tare.Am asistat la un meci anost,fără vlagă în atac și cu o apărare de junioare doi, cu pase la adversar sau la fluierul piciorului……Am avut avantaj numeric în 4 rânduri fără să dăm gol în schimb am primit de fiecare dată.DE RÂSUL PÂNSUL ! .Ce să mai spun,după victoria cu Brașovul și la Craiova credeam că ne-am revenit și vom încheia meritat pe un loc 5 CU TOATE CĂ ERA ACCESIBIL LOCUL DOI dacă am fi jucat la valoarea lotului.Nu am jucat nimic……se vede „mâna fina” a antrenorului….. …..DEMISIA ! În pauza competițională sper să se facă o analiză drastică la echipa,să dăm drumul la cele plătite bine și care au fost o deziluzie totală.Să schimbăm obiectivul în evitarea retrogradării și să promovăm tinere din Moldova fiindcă este echipa fanion.M-am săturat de mercenare cu ifose și mari petrecărețe.Să cheltuim banii romașcanilor mai chibzuit să promovăm talentele autohtone.”

(Foto T.M.)

(D.A.)

Articolul precedentTeenAct Piatra Neamţ la Festivalul de Teatru: „Atenție, aglomerație la sol!”
Articolul următorAccidente în Neamţ: taximetrist în comă, cal omorât de maşină
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.