CSM Ceahlăul Piatra Neamţ a emis, la începutul săptămânii, un comunicat de presă, pentru a aduce la cunoştinţa publicului larg “informaţii corecte despre situaţia lotului actual” al formaţiei pietrene de Liga a III-a.

CSM Ceahlăul – “informaţii corecte despre situaţia lotului actual”, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Andrei MATEICIUC (centrul imaginii) a fost împrumutat la Foresta Suceava

Conform respectivului comunicat, de la echipa pietreană au plecat: Eduard Chiruţă (portar), Mihnea Albu (fundaş), Alexandru Smău (fundaş), Andrei Apostol (mijlocaş), Ionuţ Zaharia (atacant), Daniel Popa (atacant) şi Alexandru Parfeni (mijlocaş). Se reaminteşte şi de Andrei Mateiciuc (atacant), golgeterul echipei în Liga a IV-a, care a fost împrumutat, pentru un sezon, la Foresta Suceava.

CSM Ceahlăul – “informaţii corecte despre situaţia lotului actual”, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Cosmin ŢAPU (stânga imaginii), un jucător de la care conducerea CSM Ceahlăul Piatra Neamţ aşteaptă mai ales multe goluri

Lista jucătorilor sosiţi la CSM Ceahlăul îi cuprinde pe următorii:

  • Cosmin Țapu – 26 ani, atacant, ultimul club la care a activat: Știința Miroslava.
  • Alexandru Barna – 26 ani, portar, ultimul club la care a activat: UT Arad.
  • Flavius Dumbrăvean – 24 ani, fundaș central, ultimul club la care a activat: CS Iernut.
  • Bogdan Cuibari – 20 ani, mijlocaş, ultimul club la care a activat: Petroşani.
  • Cezar Strat – 22 ani, fundaş stânga, ultimul club la care a activat: Aerostar Bacău.
  • Codrin Coteț – 19 ani, fundaș central, ultimul club la care a activat: AS Holboca.
  • Codrin Babii – 19 ani, mijlocaş central, ultimul club la care a activat: LPS Piatra Neamţ.
  • Constantin Antim – 21 ani, mijlocaş dreapta, ultimul club la care a activat: CSM Roman.
  • Cezar Agache – 18 ani, mijlocaş stînga, ultimul club la care a activat: LPS Iaşi.

CSM Ceahlăul – “informaţii corecte despre situaţia lotului actual”, ZCH NEWS - sursa ta de informații”În această pauză competițională ne-am despărţit de domnii Lidi Chertic și Toader Steț, care au fost alături de noi încă de la începutul proiectului. Profesionalismul și experiența lor ne-au ajutat constant în conturarea unui proiect solid, orientat către performanță. Pe această cale vreau să le mulţumesc pentru munca depusă la CSM Ceahlăul Piatra Neamţ. Chiar dacă drumurile noastre nu mai sunt comune, sunt sigur că își vor pune toate resursele în dezvoltarea fotbalului în județul nostru și că vor crește jucători emblematici. Aşa cum am precizat în conferinţa de presă organizată în ziua de 6 septembrie 2018, pentru sezonul 2018-2019 ne-am stabilit ca obiective situarea echipei în prima jumătate a clasamentului seriei din care facem parte în Liga 3 şi creșterea jucătorilor din pepiniera locală, și fac referire aici la jucători din Neamț și din zona Moldovei. Consider că avem o echipă solidă, cu jucători de perspectivă, care își doresc să evolueze și să ajute cât mai mult proiectul nostru. De asemenea, trebuie precizat faptul că domnul Valentin Avădanei se ocupă de pregătirea echipelor de Juniori A (U19) şi Juniori B (U17), care sunt aproape de calificarea în Liga Elitelor. Şi pe această cale vreau să felicit jucătorii, membrii conducerii tehnice, pe cei din compartimentele administrativ și medical, dar și partenerii care au contribuit la obținerea performanței de a promova în Liga 3. Un rol important în evoluția bună a echipei de seniori l-au avut suporterii, presa și membrii galeriei“, a precizat Cătălin Roca, președinte CSM Ceahlăul. (ZCH NEWS)

Articolul precedentDe ce sa cumperi componente pentru calculatoare second hand?
Articolul următor„Negri” la o stână din Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.