Ne aflăm în ultima săptămână de campanie electorală. Candidații și-au făcut cunoscute programele electorale și măsurile pe care promit să le pună în practică imediat ce obțin votul cetățenilor. Totuși, un număr mare de alegători nu şi-au format o opțiune pentru data de 9 decembrie, așteptând să ia o decizie pe ultima sută de metri. Vom discuta în cele ce urmează cu dl. Ioan Crîșmariu, candidatul Partidului Ecologist Român la funcția de deputat în Colegiul 6 Neamț.

                Rep: Din discuțiile dvs. cu alegătorii, câți dintre ei şi-au format deja o opinie și câți sunt încă nehotărâți?

            I.C.: Nu vă pot spune procentual, dar ce vă pot spune cu siguranță este faptul că toți cei cu care am stat de vorbă și cărora le-am prezentat viziunea partidului au spus că sunt dispuși și chiar încântați să ne ofere votul lor. Unii chiar mi-au mărturisit că suntem alternativa pe care o căutau, așa cum spune și sloganul nostru electoral.

            Rep.: Ce credeți că vă califică pentru funcția de deputat?

            I.C.: În primul rând dorința sinceră de a sluji cetățenii din rândul cărora provin și care îmi arată încrederea lor. Cred că asta este principala trăsătură a oricărui candidat. Odată ajuns în Parlament, nu trebuie să uiți niciodată de unde ai plecat, pentru ce ești acolo și mai ales mulțumită cui ești acolo.

            Rep.: Cum credeți că va arăta viitorul parlament al României?

            I.C.: Nu îmi place să fac pronosticuri dar sper că va fi un parlament echilibrat, care să își canalizeze forţele spre rezolvarea problemelor cetățenilor, un parlament care să respecte principiile și regulile de conduită parlamentară, așa cum noi, candidații Partidului Ecologist Român, cu siguranță că o vom face.

            Rep.: Ce gânduri vreți să împărtășiți alegătorilor dvs. și nu numai?

            I.C.: Doresc să le mulțumesc tuturor celor care și-au deschis sufletul și mintea pentru a accepta ideologia ecologistă, tuturor celor care au înțeles că trebuie să facem astăzi ceva pentru a exista un „mâine”. După cum s-a putut observa, campania noastră nu s-a axat pe promisiuni ci pe măsuri concrete, tangibile, care pot fi puse în practică în orice moment. Și pot să garantez că asta va fi politica Partidului Ecologist Român, bazată pe idei palpabile, construite pentru a servi cetățenilor țării. Mesajul meu pentru toți cei care au dreptul la vot în data de 9 decembrie este să nu își irosească votul. Veniți și hotărâți-vă viitorul! Gândiți-vă că aveți responsabilitatea  pentru a decide și pentru cei care astăzi nu pot iar mâine s-ar putea să vă judece. Pentru o viață sănătoasă, o economie durabilă și un viitor sigur, întoarceți pagina și votați poziția 7 pe buletinul de vot – Partidul Ecologist Român.

Articolul precedentUdrea: Uşa cabinetului meu parlamentar va fi deschisă pentru romaşcani aşa cum şi-au deschis şi ei pentru mine uşa casei lor
Articolul următorVotaţi pentru dreptate, votaţi pentru democraţie!