0:00

Ion Chitic, cunoscut de sătenii din Gârcina drept alcoolic şi scandalagiu, este acuzat că şi-a ucis soţia, pe Florentina Nicoleta Chitic, 51 de ani, în februarie anul acesta, cu o lovitură de cuţit.

Era atât de beat încât nici măcar nu a realizat gravitatea faptei sale. După crimă, a plecat la cârciumă. La câteva ore distanţă, întors acasă, a găsit-o pe soţie în acelaşi loc, a împins-o cu piciorul, realizând în acel moment că nu mai este vie, dar singura lui reacţie a fost să se culce în camera de alături. De unde l-au ridicat poliţiştii…

Judecătorii Tribunalului Neamţ au amânat astăzi, 11 aprilie, pentru mâine, luarea unei decizii privind prelungirea arestului preventiv pentru Ion Chitic, 59 de ani, din Gârcina.

Criminalul din Gârcina, din nou, în faţa magistraţilor, ZCH NEWS - sursa ta de informații

 

Pe 19 februarie, la propunerea procurorului de caz, instanţa a aprobat arestul preventiv pentru 30 de zile, până pe 20 martie. Acum urmează să decidă dacă acesta este un pericol pentru comunitate şi dacă va fi judecat în arest sau în libertate.

Mărturii despre crimă găsiţi aici.

 

Angela Croitoru

Articolul precedentAm stat de vorbă cu un medic stomatolog de la Dental West despre tratamentele de canal și iată ce am aflat!
Articolul următorDoi copii răniți într-un accident la Alexandru cel Bun
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.