Crimă la Mărgineni: femeie ucisă ca să nu reclame că a fost violată, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO femeie de 62 de ani, din Mărgineni, a fost ucisă, pentru că n-a fost de acord să întrețină relații sexuale cu un vecin. Bărbatul a intrat peste ea în casă, în noaptea de 3 spre 4 decembrie, dar nu a convins-o să-i cedeze, motiv pentru care s-a enervat și a călcat-o în picioare, pur și simplu. Apoi a strâns-o, cu putere, de gât. Cadavrul a fost descoperit joi, 5 decembrie, de niște vecini, care s-au dus să vadă ce se întâmplă cu femeia. Le-a atras atenția faptul că era a doua zi în care ușa casei nu se mai deschisese. În timpul anchetei s-a stabilit că femeia a murit din cauza asfixiei mecanice. Avea osul hioid rupt, dar avea și alte fracturi, inclusiv de stern, de la loviturile primite.

Suspect a fost, din start, un bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate. Un individ care nu lucrează nicăieri și bea cât e ziua de lungă. El le-a declarat polițiștilor că obișnuia să mai meargă, din când în când, la femeia care locuia singură de când i-a murit soțul. De data asta ea n-ar mai fi fost de acord. Incoerent în declarații, individul a spus că n-a violat-o, apoi că ar fi făcut-o. Cert este că a omorât-o, a lăsat-o pe podea și a plecat. A băut continuu timp de o săptămână și abia ieri, 11 decembrie, a recunoscut că a ucis. A fost reținut, iar astăzi va fi dus la Tribunalul Neamț, cu propunerea de arestare preventivă.

S-au reținut infracțiunile de viol și omor, urmează ca suspectul să fie audiat în cursul zilei de astăzi și mai sunt activități de desfășurat”, a declarat procurorul Marius Ianuș, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.

Una dintre variantele de anchetă este că individul ar fi violat-o pe femeie și a omorât-o când aceasta l-a amenințat că-l va reclama la poliție.

C.M.

Articolul precedentGimnaștii de la CȘEI „Alexandru Roșca” au câștigat 31 de medalii la Buzău
Articolul următorSpitalul Județean a câștigat procesul pe cheltuielile suplimentare de la Pediatrie