0:00

CRIMĂ ÎN ITALIA: Un bărbat din Brusturi și-a omorât soția și s-a sinucis!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCRIMĂ ÎN ITALIA: Un bărbat din Brusturi și-a omorât soția și s-a sinucis!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO ceartă conjugală dintre un bărbat de 50 de ani, din Brusturi și soția sa de 42 de ani, care muncea în Italia, s-a terminat cu o tragedie. Cornel Petru Movilă, care s-a dus la locuința în care lucra soția sa, să aibă o discuție, s-a enervat după ce femeia i-ar fi spus că nu mai vrea să se împace cu el. A înjunghiat-o de mai multe ori, iar după ce și-a dat seama că a omorât-o, s-a închis în baie și s-a sinucis cu același cuțit. La toată scena a asistat copilul cel mic al celor doi, care are doar 7 ani, și a intrat în stare de șoc. Conform presei italiene, copilul nu mai vorbește deloc și, cu siguranță, va avea nevoie de consiliere psihologică, probabil pe termen lung.

Crima, urmată de suicid, s-a petrecut în locuința unei bătrâne pe care o îngrijea Nona Movilă, în localitatea Montecerboli, în provincia Pisa. Nona Movilă îi spusese soțului ei că intenționează să divorțeze și acest lucru l-a determinat pe bărbat să încerce s-o convingă să se răzgândească. De fiecare dată, însă, discuțiile dintre ei se terminau cu certuri violente, pe care vecinii le știau deja, în ultima vreme, de când Cornel Movilă se dusese și el în Italia.

Sătenii din Brusturi au aflat duminică seara ce s-a întâmplat cu cei doi soți și vorbesc numai despre asta. ”Eu o cunoșteam pe ea mai bine, pe el mai deloc”, ne-a declarat fostul viceprimar de Brusturi. ”Era o femeie care-și vedea de ale ei și a muncit toată viața să crească atâția copii. Nu mă așteptam niciodată să sfârșească așa”.

Soții Movilă aveau 5 copii, cel mai mare trecut de 20 de ani, iar cel mai mic, băiețelul de 7 ani, care a asistat la crimă. Un băiat de 18 ani și o fată de 15 ani, împreună cu mezinul locuiau cu mama lor în Italia, iar ceilalți doi acasă, la Brusturi, unde-și vor primi părinții în sicriu. (C.M.)

Articolul precedentCaptură record: 100.000 de țigarete găsite într-o mașină
Articolul următorSpitalul Județean Neamț o ține în concursuri până la sfârșitul anului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.