• cine ce-și dorește de la Moș Crăciun

Ioan Munteanu, deputat: ”La anii mei, nu pot să-mi doresc decât sănătate și văd că până acum Dumnezeu m-a ascultat. Petrecem Crăciunul acasă, în familie, împreună cu copiii și nepoții, așa cum l-am petrecut toată viața. Facem bradul, iar Moș Crăciun se va duce la nepoți. La noi, mai puțin, pentru că ei sunt cei importanți acum. Singura dorință e să avem sănătate și liniște”.

Crăciun VIP, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Emilia Arcan, vicepreședinte Consiliul Județean Neamț: ”Ajunul Crăciunului și Anul Nou le voi petrece acasă, alături de familie și de cei dragi. Îmi face o plăcere deosebită să primesc colindători și urători. De obicei ușa casei mele este deschisă tuturor. Sunt moment unice, când se adună familia și prietenii. Mai mult decât atât, îmi place să-i aștept cu cadouri sub brad. Eu nu am pretenții. Orice primesc, mă bucur. Chiar și lucruri mărunte, știți că, de obicei, lucrurile mărunte aduc bucurii mari. Masa de Crăciun o iau alături toți cei care îmi calcă pragul. Gătesc singură mâncăruri tradiționale românești. Cea mai mare bucurie este prezența celor dragi și îmi face o plăcere deosebită să mă ocup de împodobitul bradului, cu colinde românești pe fundal”.

Crăciun VIP, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Dan Manoliu, vicepreședinte Consiliul Județean: ”Ca în fiecare an, de Crăciun aștept să vină copiii. Stăm acasă, în familie, acestea sunt momente care se petrec împreună cu familia. Eu mă ocup de brad și primesc colindători. Anul acesta, vom pregăti bucate tradiționale românești, de care se ocupă soția mea. Le doresc, de altfel, tuturor un Crăciun liniștit și multă sănătate”.

Crăciun VIP, ZCH NEWS - sursa ta de informații

George Lazăr, prefect de Neamț: ”Fac sărbătorile acasă, la Roman, împreună cu toată familia. De masa de Crăciun se ocupă mama, de obicei se face mâncare tradițională. Îmi doresc puțină liniște și sănătate. Revelionul îl voi face tot în zonă, pentru că noi nu putem pleca nicăieri, nu putem să ne luăm concediu”.

Liviu Bumbu, senator: ”Acasă, obișnuit, cu întreaga familie. Cadouri… mai mult îmi place să dau decât să primesc. În preajma anului nou s-ar putea să ne aflăm la Parlament dacă președintele întoarce legea bugetului. Vom vedea”.

Cătălin Drăgușanu, deputat: ”Petrec Crăciunul acasă, în sânul familiei. Eu voi fi Moș Crăciun pentru toată lumea. Deja cel mic mi-a spus de unde ar putea să-i cumpere Moș Crăciun un Lego. Nu ne dorim decât sănătate și liniște. Este cel mai important. Restul vine de la sine”.

(I.C.)

Articolul precedentMoş Crăciun, 100 de lei pe apariţie
Articolul următorAntonia Cerbu și Ana Maria Sticea – performerele anului

3 COMENTARII

  1. Cu ocazia sarbatorilor si pt simplul fapt ca dl prefect sta acasa, poate are timp pt o vizionare mai ampla a incompatibililor din PNL! Si aici ma refer la eternul sef DSVSA Neamt ULEA SORIN plecat din PDL la PSD si in prezent la PNL…..INCOMPATIBIL!! Pai cum vine treaba asta, individul cosmopolit care face transhumanta prin partide, respectiv ULEA, este incompatibil de cca patru ANI si nimeni nu il vede! ORI VA TREBUIE SCHIMBATE LENTILELE DE LA OCHELARI, ORI NU STITI SA CITITI, ORI SUNTETI SLUGILE LUI PINALTY SI VA PLACE SA VA ALINTATI SUB ARIPA SA PROTECTOARE!! LA MULTI A. N. I.

  2. Sa le dea Dumnezeu la toti dupa cum merita! ,si mai ales fara lingai, ca sunt pline institutiile de ei, si spatiul virtual ,bineanteles.

Comments are closed.