Poliţia caută un copil de 6 ani, dispărut de la domiciliu de aproape 48 de ore. Luni, 2 iulie, la ora 20:18, o femeie de 27 de ani, din oraşul Bălan (Harghita), a sesizat, prin 112, că fiul ei, Ciprian-Cristinel Manoilă, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Oraşul Bălan este situat în apropierea graniţei cu judeţul Neamţ, la câţiva zeci de kilometri.

„Din verificările efectuate, a reieșit că, în seara de 2 iulie, minorul se juca cu un grup de copii în apropierea locuinței, dar, la un moment dat, aceștia nu l-au mai văzut în preajmă. Ulterior, copilul a fost văzut în curtea localului unei foste grădinițe, din Bălan”, precizează IPJ Harghita.

La momentul dispariției, copilul purta pantaloni de trening de culoare albă, cu dungi negre, bluză cu mânecă lungă, de culoare închisă, pe cap o șapcă roșie, încălțăminte sport cu leduri în talpă. Are următoarele semnalmente: înălțime de aproximativ 1,20 metri, păr blond, ochi căprui, constituție astenică.

Căutările, care continuă şi în prezent, angrenează reprezentanţi de la IPJ, IJJ și ISU Harghita. Persoanele care dețin date și informații referitoare la acest caz sunt rugate să se adreseze poliției. (ZCH NEWS; FOTO: IPJ Harghita)

Articolul precedentUn fost ales local din Târgu Neamț se ia la trântă cu ANI
Articolul următorBătrân dispărut de acasă. Dacă l-ați văzut, sunați la 112!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.