Un bărbat, în vârstă de 85 de ani, din comuna Alexandru Ioan Cuza, județul Iași, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

În caz că puteți ajuta la găsirea acestuia, nu ezitați să sunați la 112 sau să sesizați cea mai apropiată secție de poliție!”, vă îndeamnă polițiștii ieșeni.

La data de 29 iunie a.c., Hodorogea Costache, în vârstă de 85 de ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. La momentul dispariției, acesta purta o pereche de pantaloni sport simpli, de culoare negru, o cămașă din material textil, de culoare verde cu pătrățele, un pulover de culoare gri, cu nasturi în partea din față, șapcă din material textil, de culoare verde și șlapi cu baretă la spate, de culoare albastru. Semnalmente: înălţime aproximativă 1,80 m, greutate aproximativ 75 de kilograme, păr alb, tuns scurt, ochi albaștri. În prezent, poliţiştii desfășoară activităţi pentru găsirea acestuia. Dacă vedeți această persoană sau dețineți informații despre locul în care se află, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați la 112!”. (ZCH News)

Articolul precedentCopil din Harghita dispărut la graniţa cu judeţul Neamţ
Articolul următorCiupercile i-au băgat în comă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.