0:00

Un eveniment rutier, ce a avut loc pe 10 august, s-a soldat cu rănirea unei copile de 13 ani ce era pasager în una din mașinile implicate. Incidentul a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112 înregistrat în dispecerat în jurul orei 20:15, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț fiind solicitați pe strada Eroilor, din reședința de județ.

Copil de 13 ani, victimă în accident rutier, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că în timp ce un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe bulevardul Decebal, ar fi efectuat viraj la stânga pe strada Eroilor, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Piatra Neamț”, conform Inspectoratului de Poliție Neamț.

Din impact, singura care a avut de suferit a fost minora de 13 ani, pasager în primul autoturism. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu acuze de vătămare corporală din culpă. (G.S.)

Articolul precedentA doua zi de proteste spontane în Administrațiile Județene de Finanțe
Articolul următorUniversitatea Petre Andrei din Iași susține Festivalul Serile Filmului Românesc
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.