accident foto nouaPatru copii au fost răniţi, duminică, 2 august, în accidente de circulaţie, în localităţi din judeţul Suceava. “În jurul orei 18.12, pe strada Movila din localitatea Moară Crap, comuna Moară, o minoră de 11 ani, din localitate, în timp ce circula și transportă pe bicicletă o altă minoră de 11 ani, localnică, datorită faptului că, lanțul de pe pinioanele bicicletei a sărit, s-a speriat, a pătruns în intersecția cu strada Ion Irimescu și a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care au fost proiectate pe un câmp cu vegetație. În urma accidentului, a rezultat rănirea celor două minore, ce au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se precizează în comunicatul Compartimentului Relaţii Publice al IPJ Suceava.

“În jurul orei 18.10, un bărbat de 49 de ani, din municipiul Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul pe un drum comunal neclasificat din localitatea Poieni, comuna Udești, a surprins și accidentat ușor un minor de 6 ani, din municipiul Suceava, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, precizează aceeaşi sursă.

“În jurul orei 20.07, un tânăr de 22 de ani, din orașul Salcea, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, în localitatea Dumbrăveni, a surprins și accidentat ușor un minor de 9 ani, din comună Verești, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nemarcat și fără să se asigure. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se mai menţionează în comunicat. (ZCH NEWS)

Articolul precedentDosarul reabilitării şcolilor: nemțeni trimiși în judecată de DNA
Articolul următorANM: De azi până la jumătatea lunii, căldură mare!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.