Contrabandist la 70 de ani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDupă ce-au pus cap la cap mai multe informaţii şi au organizat o sumedenie de acţiuni punctuale, poliţiştii au descoperit un adevărat depozit de ţigări de contrabandă în gospodăria unui bărbat de 70 de ani din comuna Straja, judeţul Suceava.

„După ce a fost supravegheat imobilul și dependințele, s-a acţionat pentru deschiderea unei anexe, fiind identificate mai multe colete învelite în folie de culoare neagră”, se arată în comunicatul Poliţiei Suceava.

Contrabandist la 70 de ani, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Proprietarii imobilului au declarat că nu știau de prezența acestora și în ce împrejurări aceste colete au ajuns în acel loc, fiind de acord să predea organelor de poliție respectivele colete conținând țigarete de contrabandă. A fost efectuată cercetarea locului faptei, fiind identificate 115 colete. Ulterior, coletele au fost transportate la IPJ Suceava pentru a fi inventariate”.

În total erau 57.402 pachete de țigarete (1.148.040 țigarete) , în valoarea de aproximativ 574.000 lei. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru contrabandă şi urmează să stabilească în ce condiţii au ajuns ţigările în „depozit” şi cine sunt persoanele care s-au ocupat cu procurarea lor. (ZCH NEWS)

Articolul precedentMaşină în flăcări la Suceava
Articolul următorTroc de escroc: 10.000 de euro pentru 5 cartele
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.