0:00

Maşină în flăcări la Suceava, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPompierii suceveni au intervenit, sâmbătă (19 septembrie) după-amiază, pe strada Traian Vuia, din municipiul Suceava, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism.

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Suceava, care a găsit maşina în flăcări, existând pericolul de propagare la acoperişul unui garaj. Incendiul a fost lichidat la ora 13:15. Autoturismul a ars în proporţie de 80%. Au mai ars documente şi bunuri aflate în interior. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic al curentului electric generat de un conductor electric defect”, a declarat plt.adj. Alin Găleată, purtator de cuvânt ISU Suceava.

Tot sâmbata, la ora 15:17, pompierii militari suceveni au intervenit cu două autospeciale, o autoplatformă şi o ambulanţă SMURD, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament, situat la etajul IV, al unui bloc de locuinţe, de pe str. Brânduşei, din cartierul Burdujeni, municipiul Suceava.

„În momentul izbucnirii flăcărilor, proprietarul, Vasile R., nu se afla acasă. La sosirea echipajelor, focul se manifesta în interiorul bucătăriei, iar casa scării era inundată cu fum, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă. Pompierii au pătruns în interiorul apartamentului, după care au localizat şi lichidat incendiul, în acelaşi timp ventilând natural încăperile şi casa scării. Nu a fost necesară evacuarea persoanelor din bloc. Incendiul a fost lichidat la ora 16:00. Au ars elemente de mobilier şi un aparat cu microunde. S-au degradat finisajele interioare. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs de cuptorul cu microunde lăsat sub tensiune”, a mai precizat plt.adj. Alin Găleată, purtator de cuvânt ISU Suceava. (ZCH NEWS)

Articolul precedentHCM Roman – SCM Craiova 26 – 26 ALTE REZULTATE CLASAMENT
Articolul următorContrabandist la 70 de ani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.