0:00

Candidații Dan Vîntu (Oniceni) și Eugen Mihai (Boghicea), contestatari ai probei scrise a concursului pentru posturile de director, nu au avut câștig de cauză. Ei au obținut tot câte 32,5 puncte și după reanalizarea testelor-grilă și au fost respinși, pentru că nu au totalizat minim 35 de puncte necesare la fiecare dintre cele trei probe.

Contestaţii inutile la concursurile pentru posturile de director, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn urma soluționării contestațiilor, profesoara Magdalena Gheorghiță, candidat la postul de director al Liceului Tehnologic ”Ion Ionescu de la Brad” Horia, a primit 41,25 puncte la analiza CV-ului și 40,15 puncte la interviu. Inițial obținuse  42,50 la CV și 41,90 la interviu. Cu 124 de puncte nu a depășit-o pe câștigătoarea funcției, prof. Gabriela Samson, care a acumulat 129,90 puncte.

Prof. Elena-Cristina Antoniu, candidat pentru funcția de director la Școala ”Nicu Albu” Piatra Neamț, i-au fost atribuite 44 de puncte în urma contestației, la interviu, față de 44,30 primite inițial. Acum, Elena Cristina Antoniu are per total 129 de puncte. Pe primul loc, cu un punctaj superior (131,50), continuă să se afle prof. Daniela Domnica, actuala directoare.

Contestația la proba de interviu a profesoarei Elena Lăcrămioara Luca (director), de la Liceul Tehnologic ”Ion Ionescu de la Brad” Horia, nu a fost analizată, deoarece nu a fost depusă în termen legal. (Ana MOISE)

Articolul precedentPercheziții la o firmă din Săbăoani! Evaziune și spălare de bani de 2.000.000 de lei
Articolul următorPoliţişti şi procurori în vizită la un salon de masaj erotic
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.