reclama autocenter

Astăzi, 27 iulie, ofițerii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Neamț au făcut 4 percheziții „în vederea documentării activității infracționale într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani”. Trei percheziții s-au făcut în comuna Săbăoani, la o firmă de construcții, iar una în județul Iași.

„Activităţile sunt desfăşurate în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiști, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

„Din cercetările instrumentate până în prezent a reieşit că, în perioada 2013- 2016, reprezentanții a trei societăți comerciale au creat un circuit evazionist în domeniul construcțiilor, prin care bugetul consolidat al statului a fost prejudiciat cu aproximativ 2.000.000 de lei”.

Ca să-și șteargă urmele, cele 3 persoane care au pus la cale „circuitul evazionist” au cesionat, părțile sociale ale firmelor implicate către alți oameni. Cei trei sunt cercetați în stare de libertate, iar la percheziții au fost  ridicate documente contabile. (C.M.)

Articolul precedentA murit profesoara de chimie Maria Gherghel
Articolul următorContestaţii inutile la concursurile pentru posturile de director
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.