0:00

Constantin Teodorescu, PNL Neamț: ”Dragoș Chitic, dacă tăceai filozof rămâneai”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiImpardonabilă și total regretabilă ieșirea lui Dragoș Chitic, care, neștiind cum să le mai facă pe plac șefilor Ionel Arsene și Daniel Harpa de la PSD, s-a gândit să mai verse niște minciuni despre primăria Piatra Neamț. Sub masca de om grijuliu, pe care, chipurile, îl doare sufletul de deciziile care se iau în fostul său birou, mimează îngrijorarea. Ca un amănunt deloc întâmplător, nu acceași grijă o are și pentru locuitorii afectați de prăbușirea podului de la Luțca, deși, ca vicepreședinte de consiliu județean, poartă o foarte mare vină alături de Ionel Arsene.

Dragoș Chitic, știu că și astăzi ești supărat că nu ai mai candidat din partea PNL Neamț, la primărie, dar nu e vina nimănui. Tu ești singurul vinovat că te-ai ales cu o condamnare penală. Și tot tu ești vinovat că DNA a început să cerceteze presupuse fapte de corupție din perioada în care erai primar, fapte care au legătură cu epidemia de Covid 19. Să vii acum să arunci cu noroi în foștii tăi colegi nu este doar un gest de neeleganță, ci o dovadă a caracterului tău ranchiunos.

E drept, știm că ești supărat că apoi ai pierdut alegerile, dar nu e vina noastră, a foștilor colegi, că tu ai umblat la borcanul cu miere, iar pietrenii te-au sancționat. Și am făcut bine că te-am exclus din PNL, pentru că ai dat fuguța la Ionel Arsene, care te-a oblojit și ți-a oferit un post călduț. Știi că cineva, în campania din 2020, publicase o fotografie cu tine și cu Ionel Arsene, sub care titra: în spatele măștilor sunt la fel! Mare dreptate a avut.

În concluzie, Dragoș Chitic, dacă tăceai, filozof rămânei.

Constantin Teodorescu

Consilier local PNL

Articolul precedentFoto. Târgu-Neamț: O femeie și un copil răniți după o coliziune auto
Articolul următorCele mai mari surprize din istoria Champions League
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.