0:00

Actualizare: În accidentul, ce a avut loc pe strada Mihail Sadoveanu, în cartierul Humuleștii Noi din Târgu–Neamț, au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară, potrivit informațiilor furnizate de agent principal Georgiana Pușcașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Foto. Târgu-Neamț: O femeie și un copil răniți după o coliziune auto, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri, toate cele trei autovehicule circulau pe același sens de mers. Din autoturismul care a fost cel mai grav avariat, a fost rănită o femeie, în vârstă de 39 de ani, pasagerul din dreapta șoferului.

Copilul a fost transportat la spital, împreună cu mama, de un echipaj SAJ Neamț, însă nu a suferit niciun fel de traumatisme, urmând să fie preluat de la Centrul de Primiri Urgențe Târgu- Neamț de un alt membru al familiei, potrivit informațiilor furnizate de locotenent Irina Popa, ISU Neamț.

Foto. Târgu-Neamț: O femeie și un copil răniți după o coliziune auto, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Nici unul dintre șoferi nu consumase alcool, cauza producerii accidentului fiind, cel mai probabil, nerespectarea distanței regulamentare între autovehicule, în mers.

Știre inițială: O coliziune între o autoutilitară și un autoturism s-a soldat cu rănirea gravă a unei femei și a unui copil, astăzi, 1 august, în jurul orei 16,40, în satul Humuleștii Noi, din zona Târgu Neamț.

Aceștia au fost preluați și transportați la spital de către un echipaj SAJ Neamț.

Foto. Târgu-Neamț: O femeie și un copil răniți după o coliziune auto, ZCH NEWS - sursa ta de informații Foto. Târgu-Neamț: O femeie și un copil răniți după o coliziune auto, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Vom reveni cu detalii despre dinamica accidentului.

A.C.

Articolul precedentBărbat rănit după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat
Articolul următorConstantin Teodorescu, PNL Neamț: ”Dragoș Chitic, dacă tăceai filozof rămâneai”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.