0:00

Poliţiştii din Timiş şi Vaslui au reţinut, pe 11 şi 13 februarie, doi bărbaţi, ambii din judeţul Vaslui, care se sustrăgeau executării pedepsei cu închisoare, precizează Poliţia Română (IGPR), într-un comunicat de presă.

“Un bărbat, de 32 de ani, din comuna Rebricea (Vaslui), care se sustrăgea executării unei pedepse de 4 ani și 6 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor, a fost depistat, la data de 11 februarie, de polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și a fost încarcerat în Penitenciarul Timișoara”, precizează IGPR.

Condamnaţi pentru tentativă de omor reţinuţi şi încarceraţi, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au depistat, la data de 13 februarie, un bărbat, de 27 de ani, din Voinești (Vaslui), care se sustrăgea executării unei pedepse de 2 ani și 8 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Vaslui”, potrivit aceleaşi surse.

În intervalul 10-16 februarie, au fost depistate 88 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 69 aveau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 4 aveau mandate de arestare preventivă, 12 persoane aveau emise mandate europene de arestare, iar 3 aveau emise sentințe de internare în unități medicale de specialitate. (ZCH NEWS)

Articolul precedentMaia Sandu şi Cătălin Tolontan, invitaţi la DEMOS TN Târgu Neamţ
Articolul următorExcelența în Asistență Socială, ediţia a IV-a
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.