0:00

Asociaţia „Pro Democraţia” Târgu Neamţ, va organiza, în data de 1 aprilie, a VII-a ediţie a Galei Internationale a Premiilor de Excelenţă „DEMOS TN”. Scopul acestei gale este acela de recunoaştere a personalităţilor şi proiectelor marcante, care au obţinut rezultate deosebite la nivel judeţean, naţional şi internaţional.

Maia Sandu şi Cătălin Tolontan, invitaţi la DEMOS TN Târgu Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrintre invitații de marcă de la acest eveniment se numără Maia Sandu candidat la alegerile prezidențiale din Republica Moldova și cunoscutul ziarist de investigații Cătălin Tolontan (Gazeta Sporturilor).

„Sunt premiate excelența în 10 domenii de activitate, iar de anul trecut oferim si un premiu pentru întreaga activitate care răsplătește munca depusă pentru promovarea imaginii orașului și județului. Printre invitații din acest an enumerăm pe Cătălin Tolontan, Constantin Chiriac, directorul Festivalului internațional de teatru de la Sibiu, Maia Sandu, Caroline Fornelend, Oana Chițu și alții. Premiul pentru întreaga activitate va fi decernat Ionelei Lungu”, ne-a declarat prof. Emanuel Bălan, președintele Asociației „Pro Democrația” Târgu-Neamț.

În cadrul evenimentului, se va premia excelenţa din administraţia publică, educație, cultură, sport, implicare civică, spiritualitate şi românism, mass-media, democraţie și mediul de afaceri, într-o acțiune ce va fi moderată de cunoscutul prezentator TV Cristian Tabără și organizată de „Pro Democrația” Club Târgu Neamț, în colaborare cu Primăria Târgu Neamț și Consiliul Județean Neamț.

Evenimentul va avea loc la Hotel „Victoria” din Târgu-Neamț (fost „Doina”). (C.T. STURZU)

Articolul precedentColocviile Putnei, ediția a XIX-a – Subiectele istorice abordate
Articolul următorCondamnaţi pentru tentativă de omor reţinuţi şi încarceraţi
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.